“Далі буде”. У Буданова прокоментували ранкові удари по мостах у Чонгарі – новини України, Політика

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, коментуючи ранкові удари по двох мостах у районі Чонгара, сказав в ефірі телемарафону, що “продовження слідує”.

“Якщо зірки запалюють, значить це навіщось потрібно”, – заявив представник ГУР на прохання прокоментувати події на мостах у Чонгара.

За його словами, “зараз триває робота і її буде продовжено”. Він повідомив, що йдеться про планомірну роботу Сил оборони, Руху опору та місцевого населення, який очікує на звільнення окупованих територій.

Юсов додав, що “для військової доцільності” аналізувати те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, будуть вже після їх звільнення.

“Можна тільки коментувати, що буде далі”, – резюмував він.

Вранці 22 червня пропагандистські російські ЗМІ повідомили про нібито удари ракетами Storm Shadow мостом, що з’єднує материкову частину України та Крим. Згодом з’явилася інформація про те, що удари припали по двох місцях – мостом через Чонгарську протоку, де розташований автомобільний пункт пропуску, а також переправу через озеро Сиваш на захід.

  • 15 червня у Генштабі повідомили, що ЗСУ продовжують наступ у Запорізькій області у напрямку Бердянська.
  • Міноборони назвало співвідношення втрат армії РФ та ЗСУ за двома напрямками контрнаступу.
  • 19 червня Міноборони повідомило, що ЗСУ наступають на Мелітополь та Бердянськ, за тиждень звільнено вісім населених пунктів на Таврійському напрямку: Новодарівка, Левадне, Сторожево, Макарівка, Благодатне, Лобкове, Ненудне та П’ятихатки.

Дивіться також Чонгар. Удар наносився двома мостами до Криму — відео наслідків прильоту та карта

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Росіяни ​атакували Україну з повітря ракетами Х-22, Х-47 “Кинджал” та “шахедами”
Next post Ціни на продукти в Україні – олія, хліб, цукор, макарони та молоко подешевшали у травні, запевняє експерт