Прикордонники пояснили, навіщо білоруси “заманюють” українців борщем та горілкою: ІПСО від ФСБ – новини України, Політика

Спікер Держприкордонслужби Андрій Демченко, коментуючи спроби білоруських прикордонників “подружитися” з українськими, пропонуючи їм спочатку борщ, а потім горілку, сказав в ефірі телемарафону, що це відбувається через зміну керівника Прикордонного комітету Білорусі, який намагається продемонструвати навички ІПЗГ.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Він заявив, що останнім часом Білорусь більш активно розпочала демонстрацію аудіозаписів, “то з борщем, то із салом, а останнє – горілка”.

На думку Демченка, така активність фіксується після того, як було змінено керівництво прикордонного відомства Білорусі.

“У цій особі простежується такий “слід ФСБ”, навчання у Прикордонній академії ФСБ Росії. Мабуть, він таким чином хоче продемонструвати свої вміння ІПСО, але окрім сміху та безглуздих спроб впливати на Україну це більше нічого не викликає”, – сказав представник ДПСУ.

31 травня у мережі з’явилося відео, на якому білоруські прикордонники заманюють українським борщем.

“Коли вам більше не буде з чого готувати ваш борщ, переходьте на наш бік – спробуйте наш білоруський борщ. Не пошкодуєте”, – йшлося у ролику.

Того ж дня українські прикордонники відповіли на це, заявивши, що білоруський борщ “зовсім не той, як це було до моменту, коли для його приготування ви використовували ніж, який встромили в спину українців”.

Демченко в ефірі висловив сподівання, що білоруси “почули це повідомлення”.

  • 30 травня 2023 року українські прикордонники висміяли “загрозу” наступу з Білорусі, показавши відео, як білоруські військові штовхають старий УАЗ-469 (“бобик”).

Читайте також: Прикордонники Білорусі скаржаться на “образливі жести” українських військових – відео

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ???? СБУ затримала інформатора гру, який наводив російські ракети на заводи Миколає…
Next post Курс долара в Україні – до кінця червня можливе падіння нижче 37 гривень