РФ вдарила по Дніпропетровській області: поранено дитину, пошкоджено енергетичні об'єкти | новини України

У ніч проти 29 березня Росія атакувала регіони України різними типами озброєння.

Уляна Кричковська

Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

РФ вдарила по Дніпропетровській області: поранено дитину, пошкоджено енергетичні об'єкти
Фото: Telegram

У ніч на 29 березня російські атаки зазнали території Дніпропетровської області: пошкоджено енергетичні об'єкти та дачний кооператив. Є поранені цивільні, у тому числі дитина. Про це повідомив керівник ОВ Сергій Лисак.

За даними Лисака, пошкодження зазнали енергетичні об'єкти у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік – йому надали необхідну медичну допомогу, оговтатиметься вдома.

У Кам'янському ворог також потрапив до дачного кооперативу, де поранення отримали ще п'ять осіб, серед них – п'ятирічна дівчинка.

Дитині надали медичну допомогу: вона лікуватиметься амбулаторно, як і жінки 19 та 47 років, а двох чоловіків, 36 та 47 років, довелося госпіталізувати. Один із них – у тяжкому стані.

Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram

Також, за даними ОВА, в результаті російського обстрілу зруйновано три дачні будинки, ще чотири – пошкоджено. Понівечені автомобілі.

Вночі сили протиповітряної оборони збили над Дніпропетровською областю 10 безпілотників – у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах. Над Дніпром знищили чотири ракети.

  • Вночі 29 березня в Україні було оголошено повітряну тривогу: російські війська запустили “Кинджали” та крилаті ракети з Ту-95МС. В результаті польські військові повідомили про злет авіації.
  • Внаслідок атаки пошкоджено теплові та гідроелектростанції в центрі та на заході країни.
Previous post Чому Польща не збила російську ракету
Next post Японія продовжила ще рік санкції проти країни-агресора Росії