Міністерство молоді та спорту України назвало імена спортсменів, які втекли з країни

Деякі українські атлети не повернулися з-за кордону в належний термін

Понад двісті українських спортсменів, які виїхали за кордон, порушили взяті на себе зобов’язання щодо термінів повернення на територію України. Раніше “Телеграф” розповідав про основні категорії чоловіків, які зможуть виїхати за кордон улітку.

Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України. Зокрема, до списку потрапили знамениті українські футболісти Артем Громов (АЕК Ларнака, Кіпр) та Владислав Кулач (“Зіря”, Азербайджан), кіберспортсмен Віктор Оруджев (sdy, капітан команди з CS:GO Monte), а також фігурист Андрій Кокура. Загалом до цього списку від Міністерства потрапили 236 осіб.

Додамо, у списку немає футболістів збірної України Іллі Забарного та Михайла Мудрикаякі перейшли взимку до команд АПЛ “Борнмут” та “Челсі” відповідно. Також туди не потрапив Віктор Циганковякий у січні приєднався до іспанської “Жирони”.

Раніше повідомлялося, що Циганков перетнув кордон України за допомогою створеного благодійного фонду. До речі, Віктор блискуче виступає у Прімері, а його команда навіть претендує на попадання до єврокубків.

Нагадаємо, нещодавно “Шахтар” звітував про податки за трансфер Мудрика в “Челсі”.

Previous post Дніпро. Зеленський показав наслідки удару по лікарні. Загиблий, 15 поранених – фото, відео – новини України, Політика
Next post Уряд Японії ввів новий пакет санкцій проти Росії – Економіка