Favbet і київське Динамо припинили співпрацю

Favbet і київське Динамо припинили співпрацю

Фото: Favbet

Favbet і київське Динамо співпрацювали п’ять років

Компанія Favbet разом з клубом спільно працювали над популяризацією футболу та займалися розвитком великих спільних проектів.

Компанія Favbet та київське Динамо оголосили про рішення не продовжувати партнерський контракт після п’ятирічної співпраці. Про це повідомила пресслужба компанії у вівторок, 25 липня.

“Динамо – частина історії всього українського футболу, і ми щасливі, що разом нам вдалось вписати у неї ще декілька пам’ятних сторінок. Останні роки принесли країні багато випробувань, але навіть у таких умовах нам вдавалось гуртувати фанів навколо спільних перемог, розвивати спорт та втілювати проєкти, що виходили далеко за межі футбольних майданчиків”, – сказав керівник відділу спортивного маркетингу компанії Favbet Денис Якимов.

У компанії нагадали, що разом з клубом спільно працювали над популяризацією футболу та займалися розвитком великих спільних проектів.

Також Favbet створили відео з яскравими моментами співпраці – від гучних перемог у Прем’єр-лізі до перфомансів на трибунах.

Нагадаємо, вчора визначився суперник Динамо у відборі Ліги конференцій. Команда Мірчи Луческу стартує з третього кваліфікаційного раунду єврокубкового турніру.

Також наставник київського Динамо заявив, що не зміг залишити команду під час війни, хоча іноземні тренери поїхали з України.

Новини від 1Новини в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

Previous post Депутати, де обіцяне е-декларування? – новини України, Політика
Next post ​Уряд виділив громадам восьми областей іще 3,5 млрд грн на відбудову