Прогноз на Євро-2024 — чи зможе збірна України стати чемпіоном, версія суперком’ютера

Українці можуть на вихід з групи

Національна збірна України пробилася на Євро-2024 і вже почали з’являтись прогнози на те, як вона там виступить. За однією з версій, нашій команді не судилося вийти навіть у півфінал турніру.

Такий прогноз суперкомп’ютер OCB Scores, пише “Обозреватель”. У ході обробки 1000 різноманітних варіантів розвитку подій на першості Європи наша команда жодного разу не виграла трофей.

Головним фаворитом, за версією суперкомп’ютера, є команда Англії. Якщо вірити прогнозу, то у вирішальному матчі чемпіонату Європи англійці зіграють проти фіналістів останнього чемпіонату світу – французів.

Що стосується чинного володаря трофея команди Італії, то її не розглядають у числі фаворитів першості.

Якщо говорити про збірну України, то наша команда має 12-й результат за ймовірністю виходу з групи. Суперкомп’ютер вірить у те, що футболісти збірної України вийдуть до 1/8 фіналу, на цю подію він дає ймовірність майже 66%. А ось вихід до чвертьфіналу нашої команди машина оцінила лише у 8,7%. На те, що підопічні Сергія Реброва проб’ються до півфіналу, ймовірність становить 0,7%.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи-2024 пройде найближчим літом у Німеччині. В одній групі з командою України зіграють Бельгія, Румунія та Словаччина.

Раніше “Телеграф” писав про те, де можна дивитися онлайн матчі чемпіонату Європи.

Previous post Захист заступника міністра оборони Тимура Іванова оскаржила його арешт
Next post Рік Чорнобиля: Нацбанк випустив нову пам'ятну монету – фото | новини України