Окупанти йдуть трупами своїх солдатів: прикордонники в Бахмуті щодня відбивають атаки ворога – новини на УНН

КИЇВ. 21 січня. УНН. Військовослужбовці Держприкордонслужби нарівні з бійцями ЗСУ, Національної гвардії тримають позиції та відбивають атаки ворога на Бахмутському напрямку. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. УНН.

Цитата

“Наші підрозділи, наші військовослужбовці – це складова ЗСУ. І вони нарівні з військовослужбовцями ЗСУ, Нацгвардією також перебувають на найбільш гарячих напрямках, зокрема на Бахмутському напрямку, де тримають свої позиції та щодня фактично відображають нові дії ворога”, – повідомив він.

Подробиці

За словами Демченка, російські окупанти спрямовують значні сили, щоб захопити позиції, проте українські бійці тримаються і завдають поразки ворогові.

“Можу зазначити, що ворог фактично атакує, йдучи по трупах своїх солдатів… Це можуть бути групи і по 10, і по 30 осіб, які штурмують позиції, зокрема ті, які тримають наші військовослужбовці”, – повідомив він.

Крім цього, речник повідомив, що військовослужбовці ДПСУ збили безпілотники, за допомогою яких ворог намагався обчислювати позиції ЗСУ.

“Тому хоч і складно, але військовослужбовці Державної прикордонної служби тримають оборону та захищають нашу землю”, – підсумував Демченко.

Нагадаємо

Держприкордонслужба опублікувала відео, на якому прикордонники виявили та знищили ворожу групу піхоти під Соледаром на Донеччині.

Previous post Чубайс збирається осісти у Британії. Це може бути виторгована пенсія у Путіна
Next post Невимовний біль та смуток: з’явилися відео прощання з керівництвом МВС – новини на УНН