Невимовний біль та смуток: з’явилися відео прощання з керівництвом МВС – новини на УНН

КИЇВ. 21 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у церемонії прощання з керівниками та працівниками Міністерства внутрішніх справ, які загинули 18 січня внаслідок падіння вертольота у Броварах Київської області. УНН з посиланням на ВП.

Подробиці

Церемонія прощання з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським, його першим заступником Євгеном Єніним, державним секретарем МВС Юрієм Лубковичем, заступником керівника патронатної служби МВС Тетяною Шутяк, начальником управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції Михайлом Павлушком, старшим безпеки Національної поліції Андрієм Маринченком та провідним інспектором Департаменту комунікації МВС Миколою Анацьким пройшла у приміщенні Національного центру «Український дім» у Києві.

Глава держави та перша леді поклали квіти до трун загиблих та висловили співчуття їхнім родинам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші особи держави та сотні інших людей прийшли попрощатися з керівництвом МВС

У церемонії прощання також взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та члени Кабміну.

Додамо

На офіційних сторінках з’явилися відеокадри із прощання та повідомлення перших осіб держави.

“Біль наповнює серце. Невимовний смуток огортає душу. Щодня Україна втрачає найкращих синів і дочок. Дякую за вашу важливу і гідну працю на благо України. Ви назавжди в наших серцях. Вічна пам’ять!” – написав Зеленський у Telegram.

Він також оприлюднив відео з українського дому.

Прем’єр Денис Шмигаль у свою чергу наголосив, що “ця трагедія залишила шрам на кожному українці”.

“Попрощалися сьогодні із загиблими внаслідок авіакатастрофи у Броварах. Ця трагедія залишила шрам на кожному українці. Хтось втратив матір, батька. А хтось втратив дитину. Неможливо описати словами, яке це горе.

Серед жертв катастрофи також наші колеги. Сьогодні проводили їх у вічність. Велика втрата урядової команди. Денис Монастирський щодня невтомно працював на благо України. Як і його команда. Євген Єнін. Юрій Лубкович. Тетяна Шутяк. Микола Анацький, Михайло Павлушко, Андрій Марінченко. Патріоти, професіонали, до останнього віддані Батьківщині.

Спочивайте зі світом. Вічна та світла пам’ять. Щирі співчуття сім’ям загиблих”, – зазначив Шмигаль.

А голова ВП Андрій Єрмак запевнив, що “помстимося за все”.

“Неймовірний біль і смуток, тому що ми втрачаємо наших людей, патріотів, друзів. Боляче. Помстимося за все. Збережемо пам’ять назавжди”, – зазначив він.

Previous post Окупанти йдуть трупами своїх солдатів: прикордонники в Бахмуті щодня відбивають атаки ворога – новини на УНН
Next post результат і огляд матчу 21 туру АПЛ – Мудрик дебютував за лондонський клуб — Спорт — tsn.ua