Авіація Сил оборони знищила зенітно-ракетний комплекс росіян та завдала 2 ударів по районах зосередження живої сили – новини на УНН

КИЇВ. 29 січня. УНН. Авіація Сил оборони протягом доби завдала удару по зенітно-ракетному комплексу супротивника та 2 удари по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. УНН посилаючись на вечірнє зведення Генштабу.

Подробиці

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України в той же час вразили дві радіолокаційні станції ворога та склад боєприпасів.

Водночас противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів районами населених пунктів Хринівка та Червоний Хутір Чернігівської області; Волфіно Сумської області та Одноробівка, Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілячі, Глибоке, Зелене, Ненудне, Тернова, Стариця, Верхня Писарівка, Огірцеве та Вовчанськ у Харківській області.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Дворічна, Ольшана, Піщане, Крахмальне, Берестове, Зелений Гай та Вишневе Харківської області та Новоселівське та Стельмахівка у Луганській області.

На Лиманському напрямку противник обстріляв райони Макіївки, Невського, Кремінної та Діброви Луганської області та Тернів та Ямполівки на Донеччині.

На Бахмутському напрямку вогневу поразку зазнали Спірне, Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Бахмут, Дружба та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку під ворожий артилерійський вогонь потрапили райони населених пунктів Водяне, Першотравневе, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку окупантами обстріляно Вугледар, Нескучне та Велику Новосілку Донецької області.

На Запорізькому напрямку від вогню артилерії супротивника постраждали райони 14 населених пунктів. Серед них Времівка та Новопіль у Донецькій області; Полтавка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка та Новоандріївка Запорізької області та Нікополь у Дніпропетровській області.

На Херсонському напрямку противник здійснив артилерійський обстріл передмістя та міста Херсон. Є постраждалі серед мирних мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: до Токмака привезли до 50 поранених окупантів, більшість відправлені на фронт після отримання формальної допомоги

Previous post легіонер Динамо перейшов до європейського клубу — Спорт — tsn.ua
Next post Гурт KAZKA приголомшив сумою, яку вдалося зібрати для потреби ЗСУ: фото