легіонер Динамо перейшов до європейського клубу — Спорт — tsn.ua

Київське “Динамо” оголосило про перехід польського захисника Томаша Кендзьорі до грецького ПАОКа.

28-річний футболіст приєднався до клубу з міста Салоніки на правах оренди, повідомляє офіційний сайт “біло-синіх”. Термін орендної угоди розрахований до кінця поточного сезону.

Для Томаша ця оренда стала другою в “Динамо”. Після початку повномасштабного російського вторгення до України польський захисник на правах піврічної оренди перейшов до познанського “Леха”.

Влітку 2022 року Кендзьора повернувся до київського клубу. Цього сезону він провів за “біло-синіх” 18 матчів у всіх турнірах і віддав два асисти.

Загалом на його рахунку 116 матчів у складі киян, 5 забитих м’ячів. Контракт Томаша з “Динамо” спливає влітку 2024 року.

Кендзьора став третім гравцем “біло-синіх”, який залишив команду в зимове трансферне вікно. Раніше “Динамо” продано півзахисника Віктора Циганкова до іспанської “Жирони” та розірвало контракт з нападником Владиславом Кулачем, який уже підсилив азербайджанську “Зірю”.

Нагадаємо, Кендзьора став одноклубником колишнього вінгера донецького “Шахтаря” Тайсона, який у січні приєднався в ПАОК.

Читайте також:

Незабитий пенальті та вилучення: “Динамо” програло другий матч поспіль на турецькому зборі

Екскапітан “Динамо” завершив кар’єру та отримав посаду в клубі російського блогера

“Динамо” зазнало розгромної поразки в першому матчі 2023 року

Previous post Джокович “постраждав” через відсутність батька у фіналі Australian Open – новини на УНН
Next post Авіація Сил оборони знищила зенітно-ракетний комплекс росіян та завдала 2 ударів по районах зосередження живої сили – новини на УНН