У Луганській області вчителі-колабораціоністи змушують дітей вивчати слова гімну рф – ОВА – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. У Луганській області вчителі-колабораціоністи в Новопскові змушують дітей навчати слова гімну росії. А примусову мобілізаційну кампанію на захоплених територіях визнано провальною – загарбники вимагають її посилення. Про це повідомляє Луганська ОВА в Telegram. УНН.

Цитата

«У батьківські чати надійшли чергові нагадування від класних керівників новопсковських шкіл про необхідність змусити дітей вивчити слова гімну Росії для співу на шкільних лінійках у понеділок. Ці повідомлення мешканці громади одержують регулярно. Отримують – і все», – йдеться у повідомленні.

Подробиці

Зазначається, що виконавську дисципліну вже порушено навіть серед росіян.

«Підрядники окупантів, яких зокрема викликали будувати фортифікаційні споруди, відмовляються працювати на захоплених територіях. Про це заявили в російській компанії «Будком», яка не стала відправляти співробітників у тимчасово окуповані регіони Луганської області через нездатність армії Росії забезпечити безпеку працівників», – наголошується в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що щоб посилити примусову мобілізацію на Луганщині, окупанти висловили невдоволення результатами попередніх кампаній, під час яких чоловіків забирали і на вулицях, і з робочого місця.

«Також як провал розцінено організацію логістичного забезпечення армії Росії в цьому регіоні. Саме на колабораціоністів кремль покладає відповідальність за невдачі. Місцевим окупаційним адміністраціям поставлено ультиматум: або Росія вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів області, або почнуться «кадрові рішення», – інформує ОВА.

Доповнення

У Луганську окупанти розгорнули “польові шпиталі” на територіях пологових будинків.

Previous post У Білорусі заявили про початок чергових військових навчань із РФ
Next post Кабмін назвав нових незалежних членів наглядової ради Укргазбанку – новини України, Банки