Фонд Вадима Столара продовжує допомагати військовим: передали сучасні дрони представникам ГУР – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. Благодійний фонд Вадима Столара у рамках проекту “++ для ЗСУ” передав представникам Головного управління розвідки Міністерства оборони України сучасні високотехнологічні дрони. Про це йдеться у сюжеті Новини.

“Зрозуміло, що наші військові, і зокрема розвідка, потребують високотехнологічного обладнання. Фонд Вадима Столара продовжує допомагати військовим, і сьогодні ми передаємо чергові дрони для розвідувальних операцій представникам ГУР. Ці дрони обладнані трьома камерами, включаючи тепловізійну, і я впевнена, що ці додаткові “очі” допоможуть розвідці ще ефективніше виконувати бойові завдання та врятують багато життів”, – прокоментувала передачу обладнання волонтер Фонду Наталія Приходько.

Вона зазначила, що передача дронів розвідникам є продовженням системної роботи Благодійного фонду Вадима Столара щодо підтримки військових.

“Нашим пріоритетом залишається максимальна допомога захисникам. Йдеться не лише про таке обладнання, яке передаємо сьогодні, а й про зимове екіпірування, тепловізори тощо. Спектр допомоги дуже широкий, адже ми завжди намагаємось реагувати на ті запити, які надходять безпосередньо від військових”, – наголосила волонтер.

У свою чергу, представник Головного управління розвідки, який отримував дрони від волонтерів, зазначив, що вже найближчим часом апарати працюватимуть на найгарячіших ділянках фронту.

“Хочемо щиро подякувати Фонду Вадиму Столару, який постійно нам допомагає і зараз передав ці високотехнологічні дрони. Думаю, вже через три дні вони будуть у гарячих точках, де допомагатимуть нашій артилерії, нашим розвідникам, рятуватимуть життя нашим спецназівцям. Тому окреме спасибі і від нашого спецпідрозділу – зокрема особисто Вадиму Столару”, – заявив представник ГУР.

Нагадаємо, що Благодійний фонд Вадима Столара з початку масштабного вторгнення допомагає як цивільним у тилу, так і військовим на фронті. Захисники отримують від волонтерів різноманітну амуніцію, засоби захисту, дрони, тепловізори, автомобільну техніку – у тому числі броньовану та обладнану під медичні потреби.

Фондом було передано матеріально-технічні засоби та спорядження:
– засоби зв’язку, спостереження, квадрокоптери та інша спецтехніка – 262 одиниці;
– військовий одяг та додаткове екіпірування – 30910 одиниць;
– броньовані транспортні засоби – 21 одиниця.

Previous post шкірки апельсинів можна використовувати в побуті — Цікaвинки — tsn.ua
Next post Битва за Вугледар: розвідка Британії оцінила, наскільки можливий значний прорив РФ