Ситуація з енергопостачанням в Одесі: до міста направили 39 електрогенераторів – новини на УНН

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що для забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери до Одеси направлено 39 електрогенераторів. УНН з посиланням на повідомлення прес-служби ДСНС.

Цитата

«Для підтримки життєзабезпечення в Одесі та найближчих районах підрозділи ДСНС працюють у посиленому режимі.
З метою надання допомоги населенню та забезпечення сталої роботи об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери ДСНС направили до Одеси 39 силових електрогенераторів та 20 «пунктів незламності», – повідомив Крук.

На місці також працює мобільно-оперативна група із Києва. До робіт залучено 187 осіб та 74 од. техніки ДСНС.

Крук повідомив, що наразі додаткової необхідності створили резерв генераторів малої потужності.

«Наші підрозділи працюють як єдиний механізм із усіма профільними службами. Першочергове завдання – повернути електропостачання та тепло нашим людям», – додав Крук.

В Укренерго також повідомили, що на Одещині протягом 5 лютого діють обмеження на постачання електроенергії.

Разом з Одеською обласною військовою адміністрацією та обленерго фахівці Укренерго розробляють резервні схеми запитів Одеси та прилеглих районів.

«Ремонтні бригади Укренерго та обленерго цілодобово спільно працюють для усунення наслідків аварії в Одеській області та якнайшвидшого відновлення енергоживлення», – додали в компанії.

Нагадаємо

Через технологічну аварію на одній з високовольтних підстанцій в Одеській області обласний центр і прилеглий до нього Одеський район зазнали масштабного знеструмлення.

Previous post результат і відео спарингу 5 лютого — Спорт — tsn.ua
Next post Резнікова можуть звільнити з посади, очолити Міноборони може Буданов – нардеп