ТОП-3 найбільш цікавих смартфона весни 2023 року

Весна, чудова пора робити обнови, оскільки зараз відбуваються досить великі весняні розпродажі.

Наприклад, якщо ви шукаєте новий телефон, але не хочете розоритися, то сьогодні навіть у сегменті бюджетно-середнього сегменту пропонуються доволі привабливі пропозиції, які задовольнлять усі потреби користувачів за помірною ціною.

Тому, якщо ви обираєте цікаві новинки середнього класу із співвідношенням ціни та якості, то ось наші фаворити весни 2023 року.

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a має чудове програмне та апаратне забезпечення. Цей апарат пропонує одну з найкращих камер на будь-якому смартфоні, включаючи телефони, які коштують більш ніж удвічі дорожче. Pixel 6a має такий же потужний процесор Tensor, як і дорожчі телефони Pixel.

Також новинка завжди отримує найсвіжішу версію Android, що буде приємним досвідом для тих, хто хоче бути в тренді мобільних ОС. Google також гарантує оновлення безпеки до літа 2027 року.

Крім того, робота з програмним забезпеченням на Google Pixel 6a є плавнішою та приємнішою, ніж на телефонах OnePlus або Samsung.

Однак Pixel 6a поступається іншим нашим показникам за часом автономної роботи, не має роз’єму для навушників, а також найдорожчий серед бюджетних моделей у нашому рейтингу.

Samsung Galaxy A03s

При ціні лише 160 доларів Samsung Galaxy A03s є найдешевшим телефоном у поточній лінійці Samsung, але він не працює як дешевий телефон.

A03s досить швидкий, щоб переглядати веб-сторінки, надсилати повідомлення та грати в прості ігри.

І незважаючи на низьку ціну телефону, Samsung не економить на оновленнях: A03s отримуватиме оновлення до початку 2026 року, тобто цілих чотири роки підтримки з моменту випуску, що нечувано для такого дешевого телефону.

Але у смартфона не найкраща камера та доволі слабкий рівень автономної роботи.

TECNO SPARK 10 Pro

Новинка цієї весни Tecno SPARK 10 Pro одразу “підігріла” цікавість аудиторіх своїм оснащенням. Смартфон виявився найкращою пропозицією весни 2023 по співвідношенню ціна/якість.

Новинка працює на потужному процесорі MediaTek Helio G88 та фірмовим алгоритмом GameTurbo для плавного геймінгу. Додатково збільшити об’єм оперативної пам’яті до 16 ГБ за допомогою технології Memory Fusion.

Tecno SPARK 10 Pro також отримав 50-мегапіксельну камеру, яка робить приголомшливі зображення з високим рівнем деталізації, має підтримку HDR для зменшення шумів, технологію 3D LUT для природнішої передачі кольорів та тіней та безліч можливостей для створення якісних і яскравих фото і відео.

На додаток апарат має ємну батарейку на 5000 мАг та підтримує швидку зарядку 18Вт. І все це за дуже доступну ціну.

Раніше ми робили огляд найпривабливішого смартфона 2022 року Tecno Camon 19 Pro.

Previous post Путін привітав вагнерівців зі звільненням Бахмута і пообіцяв їм нагороди
Next post На Хмельниччині створюють центр реабілітації для військових