Російська ракета залишила сиротами п’ятьох дітей у Дніпрі — tsn.ua

Над трьома опікунство оформлюють родичі.

У Дніпрі внаслідок ракетного удару РФ по житловому будинку сиротами залишилося п’ять дітей.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Національної поліції України з посиланням на голову Нацполіції Ігоря Клименка.

“П’ятеро дітей залишилися сиротами. Над трьома опікунство оформлюють родичі. Дві дитини наразі під опікою держави, оскільки не мають близьких, які могли б про них попіклуватися”, – зазначив він.

Варто зазначити, що раніше в ДСНС повідомили про завершення на місці ракетного удару у Дніпрі пошуково-рятувальної операції, яка тривала 69 годин.

Так, станом на 13:00 17 січня відомо, що:

  • врятовано 39 осіб, з них 6 дітей
  • загинуло 44 особи, з них 5 дітей
  • травмовано 79 осіб, з них 16 дітей
  • отримано 47 повідомлень про безвісно зниклих осіб, з яких 23 особи встановлено загиблими, 4 особи знайдені живими у родичів, в лікарнях

Ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі

Нагадаємо, 14 січня Росія здійснила черговий масований обстріл України, під час якого ворожа ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку у Дніпрі.

Внаслідок ракетного удару у будинку було зруйновано цілу секцію, мешканці опинилися під завалами. Пошуки людей та розбір завалів тривали 69 годин поспіль. Станом на 17 січня відомо, що 44 людини загинули, серед них 5 – діти. Серед загиблих є цілі родини.

Не ідентифіковані ще 15 тіл загиблих, безвісти зниклими залишаються 20 осіб, четверо з яких – діти.

Previous post Знайшли “цапів-відбувайлів”: окупанти призначили винних у загибелі мобілізованих у Макіївці – новини України, Політика
Next post До суду направлено справу нардепа, яка не внесла до декларації квартиру та переховувалася від слідства – САП