Друга дружина Остапчука заявила, що під час розлучення він претендував на Range Rover, який “на всю країну” подарував їй перед весіллям

“Володимир хотів цей будинок мені подарувати, навіть зробив у нотаріуса договір дарування на мене. Я сказала, що ми ж домовлялися, що цей будинок 50 на 50 не потрібно. Але я вже тепер шкодую, бо мені потрібно, щоб подарував, а зараз я вже це розподілила б чесно. Так, спочатку була така думка, а потім думка змінилася, що нічого не буде», – сказала вона.

На питання, що могло вплинути на те, що ведучий змінив свою позицію, вона припустила, що, можливо, він хотів, щоб вона повернулася. Блогер підкреслила, що, змінивши своє рішення, ведучий мав стримати своє слово або вийти з нею на діалог, але цього не відбувається. Христина Остапчук зазначила, що якщо вони ділитимуть майно у суді, то там уже діалог буде неможливим.

Вона також зізналася, що під час розлучення екс-чоловік претендував на те, щоб поділити навпіл автомобіль Range Rover, який він публічно подарував улітку 2020 року напередодні реєстрації шлюбу.

“Претендував, що давай ділити все разом. Я говорю: “А як? Це ж подарунок”, – розповіла вона. – Це якась дивна історія, бо коли ми жили, то, звичайно, таких думок не було. Але як можна дарувати щось, а потім говорити: “Давай ділити як спільне майно?” Тоді навіщо на всю країну робити такий подарунок? Тоді давай казати, що це спільне майно”.

Друга дружина Остапчука заявила, що під час розлучення він претендував на Range Rover, який

Фото: zirkovyi_shlyah / Instagram

Вона додала, що ніколи не планувала розлучатися з Остапчуком і уявляла, як до нас у новий будинок приходитимуть гості.

Крістіна Остапчук наголосила, що на момент реєстрації шлюбу ведучий не мав будь-якого цінного майна, оскільки все залишив першій дружині під час розлучення.

“Він прийшов без нічого, – сказала вона. – Мені дивно, що в наш новий будинок він прописав свою нову дружину”.

Блогер зізналася, що спочатку не хотіла позиватися до цього будинку, але друзі порадили “забрати свою частину”.

Контекст

Крістіна Остапчук (Гірник) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук представив її як свою нову дівчину. З першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився у березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Гірником. Спочатку весілля було заплановане на вересень, але через хворобу Остапчука, який заразився коронавірусом, вони перенесли реєстрацію на жовтень. Крістіна Остапчук тоді написала, що скасування весілля не є якимось застережливим знаком, а свідчить про те, що церемонія “буде ще кращою, але відбудеться пізніше”. Через два роки після реєстрації шлюбу подружжя таємно оформило розлучення.

Нині провідний одружений на Полтавській. Вони разом продовжують робити ремонт у будинку, який Остапчук почав одружуватися з другою дружиною.

Previous post Ізраїль планував удар у відповідь по Ірану ввечері 15 квітня, але передумав – ЗМІ
Next post З'явився текст законопроекту щодо допомоги США Україні: що у ньому | новини України