У куртці, кепці та з довгим волоссям. Артистка, яку асоціюють із Klavdia Petrivna, була помічена перед своїм живим виступом. Відео

Артистка була в чорних штанах, куртці та кепці. Довге світле волосся вона залишила розпущеним. Опришко з'явилася біля входу до Палацу спорту разом із продюсером лейблу Nebo Music Катериною Шевченком та співаком Osty.

“Саме з ним Klavdia Petrivna має найбільше фітів”, – нагадала редакція.

19 квітня Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Під час виступу артистка приховувала своє обличчя під капелюхом, а постать – під балахоном. Того ж дня вона анонсувала в Instagram власний сольний концерт, запланований на кінець серпня. Після цього співачка ще двічі виступала перед публікою разом із Пивоваровим під час його сольних концертів 20 та 22 квітня.

Контекст

Klavdia Petrivna стала відома після хіта “Щаслива”, який випустила восени 2023 року. У лютому 2024 року українська співачка Маша Кондратенко під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання “Лірум” вийшла на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену українській співачці Klavdia Petrivna у номінації “Дебют року”. Під час нагородження Кондратенко не почала ні підтверджувати, ні спростовувати, що саме вона випускає пісні під псевдонімом Klavdia Petrivna. При цьому артистка з'явилася на сцені в крислатому капелюсі, наслідуючи анонімний образ співачки Klavdia Petrivna.

Редакція “Слух” з посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова у лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює Опришко, але 17 квітня редакція “Музвар” спростувала цю інформацію.

Previous post “З акцентом на морських та далекобійних можливостях”. Зеленський після розмови із Сунаком заявив про готовність розвивати оборонну співпрацю з Великобританією
Next post День психолога в Україні: як вони працюють під час обстрілів