Як підсилити звук на телефоні – лайфхак з порожньою чашкою

Є кілька випадків, у яких можна використати цей лайфхак

Серед безлічі різноманітних лайфхаків з телефонами є також один незвичайний, для якого знадобиться чашка. Якщо ви з тих, кому не вистачає вранці гучності будильника, щоб прокинутися, цей спосіб точно для вас.

Суть цього лайфхаку у тому, щоб посилити звук динаміків телефону. Якщо покласти гаджет у чашку, звук стане більш насиченим і точно не дозволить його власнику вранці проспати.

У цьому випадку звук стане гучнішим через ефект резонансу. Чашка своєю чергою посилить звукові вібрації. Тому власник пристрою точно прокинеться від будильника або почує повідомлення.

Використовувати цей лайфхак можна і в інших випадках. Наприклад, для прослуховування музики. Звук тоді буде більш об’ємним та гучним, що дозволить насолодитися улюбленою композицією.

Нагадаємо, раніше “Телеграф” писав про те, як правильно заряджати телефон, щоб не нашкодити батареї. Є п’ять простих порад, дотримуючись яких ви збережете життя свого гаджета якомога довше. Варто також знати, до якого відсотка можна заряджати та заряджати телефон.

Previous post НКЦПФР розширила список сумнівних інвестпроектів та фінансових пірамід | новини України
Next post НБУ майже не змінив офіційний курс гривні до долара США