Проникнення ДРГ та загрози РФ щодо посилення атак на Київ: Рада оборони провела засідання | новини України

За даними КДВА, окремо здійснюватиметься моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації

Уляна Кричковська

Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Проникнення ДРГ та загрози РФ щодо посилення атак на Київ: Рада оборони провела засідання
Київ (Фото: EPA)

У Києві на засіданні Ради оборони щодо забезпечення безпеки міста ухвалили низку рішень через загрозу проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп до столиці та загрози Росії посилити ракетні атаки. Про це повідомили у КДВА.

Начальник КДВА Сергій Попко наголосив, що не виключається загроза спроб проникнення на територію міста ДРГ Росії, а також залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації у столиці.

За даними КГВА, Рада оборони Києва ухвалила низку рішень, а саме:

→ невідкладно опрацювати питання проведення подальших заходів у Києві, які передбачають залучення чисельної кількості людей;
→ переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо життєдіяльності громадян столиці щодо роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів, а також у місцях скупчення людей для забезпечення безпеки громадян;
→ усім силовим та військовим структурам міста Києва відповідно до своїх повноважень посилити увагу до місць скупчення людей;
→ усім відповідальним структурам та балансоутримувачам захисних споруд цивільного захисту та забезпечити постійний доступ населення до укриттів.

Також окремо здійснюватиметься моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації, спрямованої на дестабілізацію ситуації у столиці.

  • 25 березня вранці у Києві пролунали вибухи, Росія атакувала столицю ракетами. Внаслідок атаки зафіксовано падіння уламків у Печерському районі, пошкоджено житловий будинок.
  • Після завершення аварійно-рятувальних робіт з'ясувалося, що через РФ постраждали 10 людей, зокрема 16-річна дівчина.

Дивіться також: Ракетний удар по Києву: мерія поділилася кадрами руйнувань у Печерському районі – відео

Previous post Мобілізація в Україні — чому Денис Заболотний відмовляється йти в армію
Next post Усик Ф’юрі — бій може не відбутися, вважає Олександр Красюк