Український воротар відреагував на скандал за участю його дружини – SPORTNEWS.COM.UA

Колишній воротар «Севастополя», «Десни» та «Олімпіка» Ігор Литовка прокоментував скандал, учасницею якого стала його дружина.

Напередодні спалахнув скандал, спричинений коментарем в Instagram дружини футболіста, Олени, про те, що «Крим перейшов до складу РФ волею народу, а не військовим шляхом».

Згодом Литовка, який наразі захищає кольори «Андижана» з Узбекистану, запевнив, що він та його дружина мають чітку проукраїнську позицію.

«Моя дружина не публічна людина, тож я відповім за неї. Тому що всі повідомлення вчора і сьогодні надходять на мою адресу. Я це ввечері прочитав, був вражений та здивований. Навіть не знаю, які підібрати слова. Спробую розповісти, як усе було насправді. Вона не це мала на увазі. Просто неправильно сформулювала свою думку і при цьому відразу видалила коментар, щоб написати новий. Але потім передумала і навіть забула про це.

Пізніше хтось зробив скрін, почали шукати у цих словах «зраду», підписали мене. Але хочу прояснити, що ми ніколи не підтримували країну-терориста. Як її можна підтримувати, я навіть не знаю. Це по-перше. По-друге, 2014 року ми виїхали з Криму. Усе залишили, хоча я мав новий контракт із командою на 4 роки. Шукали, де будуватимемо будинок, де житимемо, але все це перекреслилося в один момент. Коли почалася анексія, ми залишили півострів, навіть не роздумуючи, і почали своє життя з нуля.

А щодо того, чий Крим чи ще чогось… Тут думка однозначна. Крим був, є та буде українським. Це взагалі не обговорюється у нашій родині. Також хотілося б насамперед вибачитись від її імені та нашої родини в моєму обличчі перед тими, кого ці слова образили. Точніше, тими, хто їх неправильно зрозумів. Ми віримо у нашу перемогу та Україну. Слава Україні та слава ЗСУ», — заявив футболіст сайту «Динамоманія».

Previous post Генерал Міллі: Цю війну у мілітарному плані Росія не виграє. Просто ні – новини України, Політика
Next post СБУ повідомила підозри ще двом керівникам облгазів у “справі Фірташа”