Дніпро-1 Панатінаїкос — дивитись онлайн відео голів та огляд матчу Ліги чемпіонів 25 липня

Український клуб дебютував у головному єврокубку

У вівторок, 25 липня, “Дніпро-1” у рамках першого матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 приймав грецький “Панатінаїкос”.

Зустріч, що проходила у Кошице (Словаччина) на однойменному стадіоні, завершилася з рахунком 3:1 на користь греків. Про це повідомляє “Телеграф”.

Гра розпочалася для “Дніпра-1” із холодного душу. Вже на 10-й хвилині зустрічі словенський форвард гостей Андраж Шпорар із метра переправив м’яч у ворота після прострілу Хуана Карлоса. У другому таймі гості забили ще двічі: Філіп Джуричич блискуче пробив із середньої дистанції у кут воріт, а Фотіс Яннідіс реалізував пенальті. Фінальну крапку в поєдинку поставив Володимир Танчик.

“Дніпро-1” – “Панатінаїкос” – 1:3

Голи: Танчик (90) — Шпорар (10), Джуричич (74), Яннідіс (84, пенальті)

Попередження: Гуцуляк (70)

“Дніпро-1”: Кінарейкін, Кравець (Каплієнко, 73), Сарапій, Сваток (Когут, 61), Мірошниченко, Бланко (Горін, 83), Бабенко (Танчик, 83), Третьяков (Адамюк, 61), Рубчинський, Гуцуляк, Довбик

“Панатінаїкос”: Бріньолі, Хуан Карлос, Магнуссон, Схенкенвелд (Едвай, 24), Коцирас, Вільєна (Чокай, 71), Джуричич (Манчіні, 78), Перес, Бернард (Вербич, 71), Шпорар (78)

Статистика матчу Дніпро-1 - Панатінаїкос

Статистика матчу Дніпро-1 – Панатінаїкос

Повний відеоогляд гри буде доступний тут пізніше.

Зазначимо, гра-відповідь між командами відбудеться 1 серпня в Греції. Переможець протистояння вийде в 3-й раунд відбору ЛЧ, а команда, що програє, вилетить у 3-й кваліфікаційний раунд Ліги Європи, де зіграє зі “Славією” (Чехія). До речі, напередодні в Ньоні (Швейцарія) відбулося жеребкування єврокубків, за підсумками якого стали відомі потенційні суперники “Дніпра-1” або “Панатінаїкоса” у наступному раунді ЛЧ.

Раніше повідомлялося, що форвард “Дніпра-1” та збірної України Артем Довбик може перейти до чемпіонату Італії.

Previous post Зеленський: Хороші новини із застосуванням українських дронів будуть частіше – новини України, Політика
Next post Волинська біота — мікроорганізми з Протерозойської ери знайшли у Житомирській області