Додаток для військових Армія+ – хто розробляє та що там буде | новини України

Додаток “Армія+” передбачає надання різноманітних сервісів

Ярослав Жахалов

Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

Додаток для військових Армія+.  Хто розробляє і що там буде
Фото: Instagram (@ministry_of_defense_ua)

Міністерство оборони України оголосило про розробку додатка для військовослужбовців під назвою “Армія+” у лютому 2024 року. Розробка програми проводиться спільно з Міністерством цифрової трансформації з метою цифрування паперових журналів та рапортів та послуг військовослужбовцям. Про це розповіла заступник міністра оборони України із цифровізації Катерина Чорногоренко, передає DOU.

Розробка програми здійснюється за участю різних команд, що працюють над різними функціональностями. Це включає команду юристів, що займається правовими аспектами, бізнес-аналітиків, які визначають послуги, продуктову команду, що безпосередньо розробляє програму, та команду кібербезпеки, що відповідає за захист інформації.

За участю до 20-25 осіб у кожній команді розроблено функціонал, що стосується електронних рапортів, електронного посвідчення військового, бази знань, форм зворотного зв'язку та навчальних онлайн-курсів.

Однак, для завершення розробки програми планується залучення додаткових ресурсів, включаючи можливість співпраці з українськими ІТ-компаніями.

Додаток “Армія+” передбачає надання різних сервісів, таких як електронні рапорти, електронні посвідчення, база знань, форми зворотного зв'язку та навчальні курси. Перед його створенням проводили опитування серед військовослужбовців та фокус-групи для визначення найбільш запитаних сервісів.

Читайте також

Previous post Війна Росії проти України обходиться Путіну в 300 мільйонів доларів на день, WSJ
Next post 300 фур харчів, закуплених ДОТ, відправили по Україні – новини LB.ua