Павло Дуров розповів Такеру Карлсону про ставлення до Маски, Цукерберга та зв'язків з РФ | новини України

Павло Дуров привітав покупку Twitter Ілоном Маском

Ярослав Жахалов Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

Павло Дуров розповів Такеру Карлсону про ставлення до Маски, Цукерберга та зв'язків з РФ
Скріншот з відео

Засновник Telegram Павло Дуров вважає, що покупка Ілоном Маском Twitter – на краще для соцмережі. Про це підприємець заявив в інтерв'ю колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону, який відомий пропагандою теорій змови та нещодавнім інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

“По-перше, це інновації. Ми бачимо, як X експериментує з різними ідеями. Деякі з них можуть виявитися невдалими, але інші успішними. Принаймні вони прагнуть впровадження нововведень”, – заявив Павло.

Другою причиною Дуров назвав вплив цих інновацій. Мовляв, що великі гравці копіюють функції один одного, а X (Twitter) намагається вводити щось нове. “Я думаю, що нам потрібно більше таких компаній”, – підсумував він.

Також згадав підприємець і Марка Цукерберга. За словами Дурова, засновник Facebook (Meta) намагався вкрасти у нього ідею. Більше 10 років тому Дуров розповів Цукербергу про свій проект трохи прибравши. Тоді Цукерберг спробував його підробити, запитавши, чи Дуров планує виходити на глобальний рівень.

“Я відповів “ні” і запитав, чи збирається він спробувати вийти на мій внутрішній (російський) ринок, де я працював, і він сказав “ні”. І ми обидва зробили саме це приблизно через два чи три тижні або щось таке” “, – Сказав Дуров.

Також підприємець вкотре заявив, що Telegram жодним чином не пов'язаний із російським урядом та спецслужбами. Він називає це дискредитацією, яку влаштовують конкуренти.

Читайте також на “Цензор.НЕТ”: Борис Джонсон відмовився від дебатів з Карлсоном. Той звинуватив політика у “вимаганні”

Previous post Румунія розслідує проліт дронів над будівництвом найбільшої в Європі бази НАТО
Next post Оскароносний фільм “20 днів у Маріуполі” вийде на Netflix