Путін заявив, що мета його “спецоперації” – припинити війну – новини на УНН

КИЇВ. 17 січня. УНН. Під час зустрічі з ветеранами Другої світової війни та блокадниками в Петербурзі російський диктатор володимир путін заявив, що метою повномасштабного вторгнення Росії в Україну є “припинити війну на Донбасі”. Про це пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Цитата

“По суті, повномасштабні бойові дії на Донбасі з 2014 року не припинялися — із застосуванням важкої техніки, артилерії, танків та авіації. Це все відбувалося. Все, що ми робимо сьогодні, зокрема й у спеціальній військовій операції, це спроба припинити цю війну”, – сказав путін.

Подробиці

За словами диктатора, Україна “стала на шлях до трагедії” ще 2014 року, коли в країні стався, на його думку, “антиконституційний державний збройний переворот”. Він вкотре повторив своє твердження, що землі Донбасу є “споконвічно російськими”.

Путін заявив ветеранам, що росія “примирилася з їхньою втратою” на користь України, ймовірно, маючи на увазі звільнення українськими бійцями тимчасово окупованих територій російськими загарбниками, але “з утиском своїх людей, які там проживають, примиритися не змогла”.

Також диктатор повторив свої бездоказові твердження про те, як київська влада “почала винищувати людей тільки за їхню приналежність до російської культури та за бажання говорити російською мовою”.

Нагадаємо

Російський диктатор Володимир Путін 4 січня наказав показати в російських кінотеатрах документальні фільми, присвячені “спецоперації” та “боротьбі з поширенням неонацистської та неофашистської ідеології”.

Previous post Міністр оборони пояснив, на чому ґрунтуються прогнози щодо нового наступу з Білорусі та чому вони різняться – новини на УНН
Next post Цікаві фото та відео: SpaceX запустила новий GPS-супутник для Космічних сил США – новини України,