“Я зрозуміла, що не можу грати людину навіть із Радянського Союзу”. Актриса Сахно заявила, що розірвала контракт із Netflix через роль росіянки

“Зараз, якби ти прийшла на кастинг і тобі запропонували роль хорошої чи поганої росіянки, ти взяла б цю роботу?” – Запитала у актриси журналістка Марічка Падалко.

“Це навіть не питання. Я ніколи… – відповіла Сахно. – Є моральні цінності та поняття”.

“А останнім часом були пропозиції зіграти росіянку, враховуючи твій акцент, твою зовнішність”, – уточнила Падалко.

“Я вам скажу, що зараз у Голлівуді все менше і менше репрезентують Росію. Але було. Коли надсилають, моя команда наперед знає і відразу каже: “Ні”. У мене був момент, коли я була приєднана до серіалу Netflix. час COVID. І це була роль росіянки. Це була роль американки, але мала бекграунд із Радянського Союзу. І я була приєднана до цього проекту, тому що на той момент це була одна з перших моїх головних ролей у великому серіалі Netflix. Ми не почали зйомки, ми одразу закрилися на COVID, і я зрозуміла, що я просто не можу грати людину навіть із Радянського Союзу. І я розірвала контракт із Netflix”.

Акторка не сказала, чи довелося їй платити штраф за розрив контракту, але уточнила, що з наступних зйомок у якомусь проекті цієї компанії має повернути 50% зі своєї зарплати. Сахно не уточнювала назву серіалу.

Інтерв'ю з актрисою було записано під час її візиту до України.

Контекст

Сахно переїхала до США разом із батьками у 2012 році. Вона раніше знімалася у картинах “Жіночі сльози”, “Вчитель музики”, “Іван Сила”. Першого дня повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Сахно засудила російську агресію.

Previous post в Сухопутних військах здивували заявою, новини 1+1
Next post Микола Тищенко у Верховній Раді — ефективність роботи, декларації, чим запам’ятався