ChatGPT виведе банківське обслуговування на новий рівень – експерт – новини на УНН

КИЇВ. 3 березня. УНН. Доступність в Україні технології ChatGPT може революційно змінити підхід клієнтоорієнтованості у банківському секторі. Про це у коментарі УНН розповів директор із технологічного розвитку IBOX BANK Олександр Денисюк.

Подробиці

За його словами, останніми роками банківська сфера активно діджиталізується та впровадження технологій штучного інтелекту може стати новим етапом розвитку сектора.

Цитата

“Виклики війни змусили банківський сектор України диджиталізувати внутрішні та зовнішні процеси. Цифровізація насамперед торкнулася автоматизація процесів та вплинула на оперативність обслуговування. Зараз головною ланкою у всіх процесах є людина, проте фінтех постійно еволюціонує, тому незабаром штучний інтелект зможе обслуговувати окремі процеси. Тому доступність в Україні технології ChatGPT може революційно змінити підхід клієнтоорієнтованості. Насамперед штучний інтелект може краще допомагати обслуговувати запити клієнтів, доповнюючи службу підтримки. Це виведе банківське обслуговування на новий рівень”, – розповів Олександр Денисюк.

Нагадаємо

Раніше директор департаменту бізнесу електронної комерції IBOX BANK Ірина Циганок розповіла, як Open Banking трансформує банківський сектор в Україні.

довідка

IBOX BANK – український трансакційний банк, який працює на фінансовому ринку з 1993 року. Торік банк зміг увійти до топ-10 найприбутковіших українських банків за оцінкою НБУ, посівши 7 місце серед усіх банків України за підсумками 2022 року.

Previous post Шанси, що нещодавно виявлений астероїд впаде на Землю – знижуються – новини на УНН
Next post Фізіономією Путіна в черговий раз протерли унітаз / Бульвар Шоубіз