скільки ще їх може бути і чим відповість Україна

Масштабні ракетні атаки на Київ: і скільки ще їх може бути?

Росія атакувала Київ та область: випустили 11 ракет із «Іскандерів» із північного напрямку. Усі ракети знищила ППО. Уламки падали в багатьох районах столиці та області.

Російські військові вдень 29 травня атакували Київщину балістичними й крилатими ракетами наземного базування з ОТРК «Іскандер», повідомив головнокомендувач Збройних сил України Валерій Залужний.

«Вдруге за добу противник здійснив ракетний удар по території України… Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» і «Іскандер-К» з північного напрямку», – написав він у фейсбуці.

Перед цим вночі була комбінована атака на Київщину дронами та ракетами: ППО знищили 37 крилатих ракет та 29 дронів-камікадзе.

З чим пов’язана така активність? Чим пояснюється така кількість російських атак проти цивільного населення України?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • Від чого залежать можливості України захищати цивільне населення?

Атака на області України: Хмельницька влада повідомила про виведені з ладу літальні апарати та пошкоджену злітну смугу. На Дніпропетровщині 1 загибла та 10 поранених. У Торецьку – 2 загиблих і 8 поранених. Росія атакувала Харківську, Львівську та інші області. Подробиці.

Керівник ГУР Буданов у відповідь на чергові обстріли по Україні заявив, що спроба Росії залякати українців провалилася. І анонсував «відповідь».

  • Ердоган виграв вибори. Що це означає для України?

Ердоган офіційно переміг на виборах президента у Туреччині. Його опонент назвав ці вибори несправедливими. Що означає для країни ця перемога? Чи позначиться це на взаєминах з Україною? Докладніше у Свобода Live

Previous post Рада дозволила НБУ забрати у Фрідмана Сенс Банк
Next post Маляр пояснила, навіщо РФ поширює фейки про українську владу