ЗСУ пояснили вуличні перестрілки у Херсоні

ЗСУ пояснили вуличні перестрілки у Херсоні

Фото: скриншот

Окупанти влаштували у Херсоні фейкові перестрілки

Окупаційні війська вдаються до провокацій: стріляючи на вулицях Херсона та інших населених пунктів, видають її за контрдиверсійні заходи, заявили в ОК Південь.


Російські окупанти намагаються звинуватити Збройні сили України у веденні “бездумних” вуличних боїв у містах серед мирного населення, влаштовуючи стрілянину на вулицях Херсона та видаючи її за контрдиверсійні заходи. Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування Південь 18 вересня.


“Самі ж терористичні війська обстрілюють будинки мирних жителів, об’єкти громадянської та критичної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни… В окупованих населених пунктах посилюють перевірки, але тепер уже шукають не лише “укронацистів”, а й своїх”, які втекли з поля бою і перевдягнені у цивільне, які вишукують способи евакуюватися”, – йдеться у повідомленні.


Херсон близько. Що буде з наступом ЗСУ на півдні



Раніше в Офісі президента заявили, що вчорашня масштабна перестрілка в центрі Херсона – не що інше, як ще один прояв напруги, що наростає, між ЧВК, зеками, кадировцями, військовими РФ і ФСБ.


Раніше в Міноборони Британії заявили, що Росія через невдачі на фронті збільшила кількість атак на об’єкти української громадянської інфраструктури, зокрема вдарила по греблі на річці Інгулець у Кривому Розі.



Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 


 


 

Previous post Пугачова просить владу РФ визнати її “іноагентом”
Next post Тиждень курсу стрільця і одразу в зону бойових дій – Генштаб ЗСУ розповів, як у РФ вербують на війну проти України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *