Журналіст Олександр Махов загинув через російські обстріли

Журналіст Олександр Махов загинув через російські обстріли, повідомив Інститут масової інформації з посиланням на телеканал «Україна 24».

«Олександр багато років працював на каналах «Україна» і «Україна 24» і висвітлював події на передовій. Олександр служив у Збройних силах України. Під час роботи, Махов був єдиним журналістом, який перебував на борту літака, що проводив евакуацію з коронавірусного Уханя.Олександр називав «невеликою відпусткою» відрядження на Антарктиду в перерві між роботою на фронті. Війна забирає найкращих», – йдеться в повідомленні.

Олександр Махов працював на телеканалах «Україна», «Україна 24» і «Дом», був воєнним кореспондентом. Ветеран війни на Донбасі. З початком повномасштабного російського вторгнення 2022 року знову пішов на фронт.

3 травня у світі відзначали День свободи преси. Того ж дня у Києві попрощалися із журналісткою і продюсеркою Радіо Свобода Вірою Гирич. Вона загинула внаслідок ракетного обстрілу військами РФ Києва 28 квітня, коли у місті з візитом перебував генсекретар ООН.

За словами президента Володимира Зеленського, вона стала 23-м працівником медіа, чиє життя обірвалося внаслідок російського вторгнення за час із 24 лютого.

Previous post Жанна Агузарова “запалила” на концерті у міні-шортах
Next post У Ахметова, Коломойського та Пінчука заборгували мільйони гривень за передачу електроенергії – «Схеми»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *