Жанна Агузарова “запалила” на концерті у міні-шортах

Жанна Агузарова  запалила  на концерті у міні-шортах

Фото: instagram.com/lavrishchevova

Жанна Агузарова

Виступ і образ “космічної” виконавиці викликав неоднозначну реакцію у її шанувальників.


 


Вперше за багато років епатажна співачка Жанна Агузарова дала сольний концерт у Москві. Фото і відео виступу, що відбулося 5 лютого, з’явилися в Instagram.


 


З роликів видно, що 59-річна зірка зібрала повну залу у московському Головклубі. Вона вийшла на сцену у коротких шортах, ботфортах, футболці з яскравим принтом і темному жакеті.


 


У коментарях під знімком Агузарової, який розміщено на сторінці клубу, думки глядачів із приводу концерту розділилися.


 



 


Частина шанувальників залишилася задоволена виступом Жанни.


 


“Голос у неї шикарний. Атмосфера була прекрасна!”, “Це було нереально круто! Жанна − велика молодець!”, “Був вчора на концерті. Дуже круто. Жанна неповторна”, “Якісний концерт був! Я дуже радий, що потрапив на нього”, “Жанна прекрасна” − написали фоловери.


 


“В епоху коронавірусу Королева рок-н-ролу дала двогодинний концерт, перебуваючи на відстані простягнутої руки від танцювального майданчика. Так, не заспівала кілька своїх найвідоміших старих хітів, і це мінус. Але ж епатувала публіку на повну! Все-таки, вона неземна, тому їй все можна пробачити”, − вказала в Instagram відвідувачка концерту Тетяна Сенсемілія.


 



 


Втім, багато хто не зрозумів захоплених слів на адресу Агузарової.


 


“Дивний плейлист, дуже багато хороших пісень залишилися за бортом. Співала як хотіла, іноді забувала співати, дуже часто повз ноти. Страшенна халтура. Найбільше розчарування року”, “З величезним захопленням завжди слухав і слухатиму пісні Жанни, і дуже тепло ставився до її незвичайного іміджу і поведінки. Хоча те, що було на концерті, шокувало мене”, “Співає абяк, повз ноти, навіть не старається. Надто погано співає”, “Мені не сподобалося… Дуже дивний плейлист, спів не в ноти і забування слів… Не того рівня зірка, щоб дозволяти халтуру. Розчарування” – написали невдоволені фанати.


 



 


 


 

Previous post Вчені з’ясували, як будувалися піраміди Палау
Next post Журналіст Олександр Махов загинув через російські обстріли

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *