Росія пропонує виключно капітуляцію: Подоляк розповів, за яких умов почнуться мирні переговори (відео)

Жодних мирних переговорів у найближчому майбутньому не буде, оскільки російська федерація пропонує Україні виключно капітуляцію. Україна ж готова почати переговори за умови, коли російські війська залишать її територію. Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” заявив радник Голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

“Немає жодних мирних переговорів. Російська федерація пропонує виключно капітуляцію. Ми можемо пропонувати виключно одну опцію – вийшли з нашої території, тоді говоримо про відповідальність за військові злочини і виплати за зруйноване. А це  – величезний обсяг…

У Швейцарії планують обговорювати формулу миру, де є пункт №6 – вихід російських військ з території України. Це єдиний фінал війни. І президент на цьому наполягає постійно – чітко зафіксована позиція. Інакше це призупинення війни, перенос війни на наступні роки, і дуже короткий проміжок часу буде.

Концепція росії  – для того, щоб тримати під контролем внутрішній простір, треба постійно вести війну”, – заявив Подоляк.

Мета України – завдати стратегічної поразки росії, після якої вона зануриться в бунт зі зміною еліт та неминучою демократизацією, вважає Подоляк.

“Питання не в кордонах вже.  Питання в обвалі лінії фронту, в тактичних суттєвих поразках росії, коли вони почнуть втікати з лінії фронту  на свою територію зі зброєю в руках і з ненавистю до того ж путіна. А далі нас не буде обходити. Вони зайдуть у кривавий бунт класичний, і буде те що нам потрібно – не нам, не Україні навіть, а глобальному демократичному простору. Європі перш за все це потрібно, тому що з путіним вони ніколи ні про що не домовляться. путін завжди буде підвищувати ставки”, – сказав Подоляк.

Previous post Що відбувається із цінами на газ в Україні та світі
Next post Завдання з ПДР – чи правильно водій одного з авто виконав з’їзд з перехрестя