Максим Бурдусь — уболівальник Динамо загинув на війні України з росією

Героя поховали у Києві

11 червня на війні з російським агресором загинув уболівальник київського “Динамо” Максим “Кинжал” Бурдусь. Раніше на фронті окупанти вбили брата футболіста Біло-синіх та збірної України.

Про смерть Максима повідомляє пресслужба київського клубу на своєму офіційному сайті. Прощання з Героєм відбулося 16 червня біля його будинку у Києві. Поховали Бурдуся на Лісовому кладовищі.

“Трагічні новини прийшли з фронту… 11 червня на війні з російським агресором загинув уболівальник нашого клубу Максим “Кинжал” Бурдусь.

Максим був самовіданним воїном і справжнім патріотом України. Від імені всіх співробітників і футболістів “Динамо” висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям і всім, хто знав Максима…

Вічна пам’ять і вічна слава хороброму Воїну! Герої не вмирають!” — йдеться у повідомленні від київського клубу.

Нагадаємо, ім’ям ексфутболіста “Динамо” Сергія Баланчука, який загинув на війні проти окупантів, назвуть вулицю в ізраїльському місті.

Раніше повідомлялося, що на війні проти російських окупантів загинув воїн Максим Максименкокотрий був фанатом київського “Динамо”. Герой віддав життя за батьківщину під Бахмутом (Донецька область).

Previous post Комбат Ролло про роботу 3 ОШБр під Бахмутом: Інфільтрація, знищення та штурми – новини України, Політика
Next post Верховний Суд прийняв бік ПриватБанку у справі з ТОВ Лайк Сіті – новини України, Банки