Ребрендинг Twitter на X-Маск планує додати у соцмережі фінансові операції – новини України,

Ребрендинг Twitter на X офіційно розпочався і генеральний директор Лінда Яккаріно запропонувала кілька нових підказок про те, що це може означати для компанії. Про це повідомляє CNBC.

Як Каріно припустила, що платежі та банківські функції можуть зайняти важливе місце у новому баченні Ілона Маска. Вже давно ходять чутки про те, що Маск прагне впровадити банківські функції в Twitter. Він хоче запропонувати користувачам фінтех-послуги, такі як пірингові транзакції, ощадні рахунки та дебетові карти, а також додаткові функції для чайових та покупок. Газета повідомляла, що компанія подала документи на отримання дозволу, необхідного для надання таких послуг у США, але керівник, який контролював проект, звільнився у лютому.

Раніше Маск говорив про своє бажання перетворити Twitter на “додаток для всього”, подібний до WeChat в Китаї, де додаток для обміну повідомленнями займає центральне місце в повсякденній діяльності користувачів.

У відповідь на твіт (або “х”) про те, що компанії змінюють назви, Ілон Маск, схоже, підтверджує фінтех-плани компанії. За його словами, X “додасть комплексні комунікації та можливість вести весь ваш фінансовий світ” у найближчі місяці. Він також пояснив, що ребрендинг веб-сайту – це не так просто, як “перейменування самої компанії”. З огляду на те, що люди можуть публікувати понад 140 символів і те, як X має намір розширюватися в майбутньому, Маск написав, що “назва Twitter більше не має сенсу”.

Читайте також

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Бориса Кагарлицького звинувачують у виправданні тероризму — ФСБ порушило кримінальну справу і проводить обшуки
Next post Із дитячого садочка – житло для переселенців: у Черкасах втілюють у життя незвичний проєкт