“Білка з ГУР” потішила своїм маневром мешканців київської Оболоні

У Київському зоопарку пояснили дивну поведінку тварини.

У соціальних мережах обговорюють кумедне відео, на якому білка лізе по стіні житлового будинку в Києві на Оболонській набережній. Вона долає балкон за балконом, піднімаюсь на рівень четвертого та п’ятого поверхів.

Під час свого “альпіністського” підйому тваринка не забуває перевіряти балкони. “Бойова білка з агентури ГУР виконує таємне завдання на Оболонській набережній”, – підписали відео користувачі Мережі.

Поруч розташований столичний парк Наталка, можливо саме там мешкає білка.

Сайт ТСН. ua поцікавився у Київському зоопарку, чому так дивно поводить себе тваринка.

“Нічого дивного в її поведінці немає – вона просто шукає собі їжу. В Києві достатньо багато білок, вони добре розмножуються. Те, що вона піднялась так високо, свідчить про те, що білка там могла заховати горішок, а тепер його шукає. Або хтось її пригощав на балконі чи залишилась їжа від голубів. Білка мігрує по своїх володіннях. Просто житловий будинок потрапив в зону її володінь. Фасад будинку нагадує її кору дерева і вона по ньому може спокійно переміщатися”, – розповів нам Кирило Трантін, гендиректор Київського зоопарку.

Трантін рекомендує мешканцям будинку залишати горішки недалеко від будівлі. Скоріш за все, білка живе поруч і шукає собі їжу. Вона зможе знаходити гостинці біля будинку і не буде оглядати для цього балкони мешканців.

Нагадаємо, нещодавно в Києві помітили поні, яке заходить до станції столичного метрополітену. Це трапилось під час повітряної тривоги.

Читайте також:

Previous post Міжнародна платіжна асоціація попросила Гетьманцева та НБУ про термінову зустріч з приводу роботи платіжного ринку
Next post Швидке відновлення енергосистеми України: Шмигаль розповів деталі “енергетичного Рамштайну” – новини на УНН