у Росії можливий військовий переворот

У міру того, як російські втрати в Україні зростають, а країна зазнає труднощів, викликаних західними санкціями, росіяни шукатимуть винних, сказав Галлямов.

“Російська економіка деградує. Війна програна. У Росію повертається все більше трупів. Тому росіяни стикатимуться з великими труднощами і намагатимуться знайти пояснення, чому це відбувається, оглядаючись на політичні процеси. І вони самі собі дадуть відповідь: “Ну, це тому, що нашою країною править старий тиран, старий диктатор”, – сказав Галлямов.

контекст:

24 лютого 2022 року Путін оголосив про вторгнення в Україну, розпочавши повномасштабний етап війни. Фактично РФ розв’язала війну проти України у 2014 році, коли після Революції гідності вона незаконно анексувала Крим та окупувала частину Донецької та Луганської областей. Спочатку, за даними СБУ, Путін розраховував захопити всю Україну за кілька днів. Але бліцкриг провалився.

На думку російської журналістки Юлії Латиніної, Путін може зіткнутися з перспективою загроз для своєї влади в Росії на тлі невдало складається вторгнення в Україну.

Російський публіцист і телеведучий Олександр Невзоров, який отримав українське громадянство, переконаний, що оточення Путіна шукає можливості з ним розправитися“Але це дуже непросто”.

Український телеведучий Савік Шустер припустив, що Путіна в Росії можуть убити. “Не думаю, що для ФСБ становить якісь особливі труднощі усунення Путіна”, – сказав він.

Радник голови МВС України Антон Геращенко вважає, що є чотири варіанти, як складеться майбутнє Путіна. В тому числі Геращенко не виключає, що главу Кремля “роздере натовп після перевороту”.

Previous post прогноз Буданова на 2023 рік — tsn.ua
Next post МВФ покращив прогноз світової економіки 2023-го. Що це означає для світу та України: Сергій Фурса. Економіка |