Каменських після скандалу з розіграшем Infiniti зникла із соцмереж і ігнорує публічні звернення Потапа

Співачка не лише перестала публікувати пости та з’являтися в Instagram Stories, а й уперше за чотири роки проігнорувала річницю весілля з українським репером Потапом, хоча раніше завжди присвячувала посади цій даті.

Артистка також не одразу відреагувала на публікацію свого чоловіка, де він вітав її з річницею. Каменських залишила короткий коментар під постом Потапа лише наступного дня.

Каменських на момент публікації новини також не відреагувала на нову посаду чоловіка, опубліковану вдень 28 травня та присвячену Дню Києва. Потап, вітаючи столицю України зі святом, також згадав про свою дружину, залишив активне посилання на її сторінку.

Каменських також проігнорувала День Києва, хоч раніше завжди публікувала пости, присвячені дню народження української столиці.


Скріншот: kamenskux / Instagram

Архів 2021 року. Скріншот: kamenskux / Instagram


контекст:

Каменських опинилася в центрі скандалу після того, як розмістила в Instagram рекламну посаду, в якій оголосила про розіграш Infiniti серед тих, хто підпишеться на зазначені у її профілі 93 сторінки українських блогерів. Співачка назвала цей розіграш благодійним, повідомивши, що від себе передасть 100 тис. грн. на покупку авто для полку “Азов”.

Після критики Каменських видалила посаду зі своєї сторінки, але публікація залишилася на сторінці, яка спеціально була створена під цей розіграш.

Принцип оголошеного співачкою розіграшу полягає в тому, що блогери, на чиї сторінки користувачам мережі потрібно підписатися задля отримання авто, скидаються на головний приз.

Знаменитість, яка на своїй сторінці проводить цей розіграш, отримує за організацію свій гонорар. Метою таких розіграшів є набір нових передплатників.

Previous post Вибори в Туреччині — Ердоган залишається при владі на ще один термін
Next post У Брюсселі українські ветерани взяли участь у напівмарафоні