Як поєднувати принти. Поради стиліста / Бульвар Шоубіз

“Принти – це простий спосіб зробити образ яскравим і незвичайним. Достатньо тільки однієї речі, щоб перетворити базу на щось соковите та індивідуальне. Але чомусь більшість боїться принтів, особливо анімалістичних. стиліст.

П’ять способів міксування

  1. Прінт + колір принта. Це найлегший і безпечніший спосіб формування образу з анімалістичним та будь-яким іншим принтом. Сенс у тому, що ви вибираєте одну акцентну річ з принтом, а решта – однотонні, але так, щоб вони повторювали один з відтінків принта.
  2. Принт яскравий насичений колір. Анімалістичний принт, особливо чорно-білий, дуже вигідно виглядає на тлі яскравих насичених кольорів. Але тут треба врахувати колористику самого принта, теплий чи холодний, наскільки насичений чи тьмяний. Кольори слід підбирати аналогічні.
  3. Один принт різного розміру. Це простий, але водночас незвичайний та сміливий спосіб сформувати образ. Так можна експериментувати з будь-якою групою принтів, не лише анімалістичною.
  4. Один принт різного кольору. Тут навіть можна пограти різною насиченістю та колірною температурою. Як зазначила стиліст, цей варіант – для сміливих.
  5. Різний принт, але однаковий колір та відтінок. Якщо у принтів збігаються кольори, вони просто з’єднуються.

Базою стиліст назвала поєднання чорного, білого та деніму.

контекст:

На сторінку підписано понад 47 тис. користувачів.

Previous post Україні загрожують нові відключення світла навіть без російських атак: пояснення експерта
Next post І от питання: із ПДВ чи без ПДВ?