Ми працювали над стосунками. До моменту, коли побралися, розходилися кілька разів / Бульвар Шоубіз

За словами Зорій, у них із Резніковим трапляються сварки.

“Можемо звісно, [поссориться]. Можливо, хтось когось не зрозумів і сам собі щось надумає. Але нам вдалося досягти цього тільки тому, що ми вирішили до шлюбу, – сказала вона. Ми дуже багато працювали над своїми стосунками. Реально було докладено величезну кількість зусиль, і я говорю це зовсім серйозно. Бажання бути разом було настільки велике, що нам доводилося сідати з ним і говорити про це. До того моменту, коли ми одружилися, ми сварилися, розходилися і сходилися кілька разів. І якщо деякі пари проходять це після шлюбу, ми пройшли до шлюбу”.

Дружина Резнікова зізналася, що всі сварки, розбіжності та образи вони з чоловіком залишили у минулому.

“Тому шлюб одружувалися цілком свідомо і з розумінням, хто ми. Або, можливо, нам так пощастило. Буває, що люди зустрічаються і відразу розуміють це воно”, – Додала Зорій.

У цьому інтерв’ю вона розповіла, що підтримує стосунки з першою дружиною Резнікова та тепло спілкується з його дорослою дочкою, керуючим директором ICTV Анастасією Штейнгауз.

контекст:

Зорій та Резніков одружилися влітку 2020 року.

4 листопада 2021 року Резнікова було призначено міністром оборони України. До цього він обіймав посаду віце-прем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Зорій після нападу РФ на Україну працює консультантом на гарячій лінії – надає психологічну допомогу українцям. За словами дружини міністра оборони, її чоловік працює сім днів на тиждень без вихідних.

Previous post Колонію в Оленівці не обстрілювали за допомогою HIMARS, – комісар ООН із прав людини
Next post На Буковині СБУ затримала підозрюваного в корупції поліцейського