Осадча прокоментувала скандал, пов’язаний із бажанням Горбунова знімати серіал за 33 млн грн за бюджетні гроші

“Горбунов відмовляється від державного фінансування проекту”, коротко прокоментувала слово чоловіка Осадча.

Раніше вона утримувалась від коментарів.

контекст:

18 липня українці в соцмережах обурилися тим, що компанія Горбунова виграла тендер на зйомки серіалу “СМТ Інгулець” вартістю 33,6 млн. грн., прототипом одного з головних героїв якого став Поворознюк.

Зокрема, головний редактор інтернет-видання “ГОРДОН” Алеся Бацман зазначила, що серіал про людину, яка неодноразово вчиняла злочинні дії, збираються знімати за бюджетні гроші.

Горбунов, коментуючи скандал, відповів, що майже 33 млн. грн. на зйомки серіалу – це недорого, а українські захисники хочуть позитиву та гумору.

Коментуючи скандал, українська ведуча Маша Єфросиніна зізналася, що Горбунов перестав для неї існувати ще 2021 року, а український парамедик Пташка (Катерина Поліщук) зізналася, що “все бачить”, але закликала українців продовжувати допомагати українським захисникам.

Я бачу єдиний вихід не уподібнюватися їм. І працювати. Шалено працювати, незважаючи ні на що. Я не чекатиму, коли чиновники-злодії одумаються. Я підтримуватиму всіх, хто бореться за Україну. Я буду працювати. Незалежно від сил, які намагаються допомогти Росії, свідомо чи не дуже. Я все бачу. Мені боляче. Але я не здалася у полоні. І не здамся зараз”, – Додала вона.

Поворознюк – власник зареєстрованої на Кіровоградщині агрофірми “П’ятихатська”. Як повідомила “Економічна правда”, фірмі належить 20 тис. га землі. В інтерв’ю виданню Поворознюк розповів, що доходи групи його компаній становлять кілька сотень мільйонів. [гривен в год]”. Бізнесмен повідомив, що має чотири судимості. На своєму YouTube-каналі в травні 2021 року Поворознюк заявив, що “свій капітал сколотив сам”. “Хоча я вам скажу чесно, що ці руки дуже багато крали. Я відверто про це говорю. Але я ніколи не крав у людей, лише у держави”, – сказав він.

Засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон записав кілька інтерв’ю зі знайомими та односельцями Поворознюка, які розповідають про його злочинні дії на Кіровоградщині.

Так, фермер із цього регіону Юрій Ткач казав, що Поворознюк тричі у нього стріляв. “У 2010-му, 2013-му – наскрізь у лівий бік грудей, у 2014 році – тяжке вогнепальне поранення. Мені не надали допомоги. Я пережив клінічну смерть, і витягли кулю”, – зазначав постраждалий.

Previous post Зіткнення на кордоні Польщі та Білорусі — з’явилося відео нападу нелегалів на польських прикордонників
Next post Прокуратура Криму розслідує 127 проваджень щодо арештів політв’язнів