“Я офіційно розлучений з людиною, з якою не живу з жовтня”. Налчаджіоглу розповів подробиці шлюборозлучного процесу з Реус

За словами Налчаджіоглу, процес розлучення почався ще в жовтні 2024 року і тривав шість місяців.

“Я офіційно розлучений з людиною, з якою не живу з жовтня місяця”, – написав він.

Налчаджіоглу наголосив, що рішення про розлучення було їх власним вибором, а зі своєю новою обраницею, українською моделлю Анастасією Foxy. на той момент навіть не був знайомий.

“Вона не брала участі в процесі розлучення, я навіть не знав її. Тому прошу всіх перестати писати дивні коментарі, які намагаються нас зачепити”, – зазначив він.

Бізнесмен додав, що планує прожити зі своєю новою дівчиною “до кінця життя”.

Одночасно з Налчаджіоглу про розлучення з ним повідомила Реус. Вона закликала не повторювати чужих помилок та берегти один одного. Причину розлучення друга дружина бізнесмена називати не стала.

Фото: muratnalca / Instagram

Контекст

Реус та Налчаджіоглу одружилися влітку 2023 року. 9 січня 2024 року бізнесмен вперше заявив, що вони розлучилися, і розповів про свій новий роман з Анастасією Foxy. Про те, що полягає у відносинах, Налчаджіоглу повідомив напередодні Нового року, розмістивши фото з новою коханою.

Після розлучення з Налчаджіоглу Реус казала, що планувала почати життя з чистого аркуша за кордоном без чоловіка – разом із матір'ю та донькою від попередніх стосунків, але потім повернулася до України.

На початку лютого Реус зазначила, що вони з Налчаджіоглу ще перебувають у шлюбі.

Previous post Справа Ізраїлю у суді ООН: Ірландія втрутиться – новини LB.ua
Next post ​Укрнафта почала ребрендинг заправок Медведчука Glusco