“Укрзалізниця” заплатила майже півмільйона гривень за обслуговування акваріумів

Тендер відбувся 16 січня 2023 року. Очікувана вартість закупівлі становила 552,96 тис. грн. Переможцем стало ТОВ “Амегабуд”, вартість послуг якого становитиме 497 664 грн.

Аукціон у даній, як і в інших закупівлях, на платформі не проводився через нерівномірний доступ учасників до торгів через перебої з електрикою в Україні. Переможцем став той, хто одразу подав заявку з найнижчою ціною.

Згідно з зазначеними даними, кількість акваріумів, які потрібно обслуговувати – 32. Договір з виконавцем передбачає огляд усіх акваріумів фахівцем не рідше двох разів на місяць, ремонт та заміну обладнання, заміну води та її аналіз, а також чищення, доставку кормів для риб та, у разі потреби – переоформлення інтер’єру всередині акваріумів та заміну/поповнення складу акваріумних риб.

За підсумками 2022 року “Укрзалізниця” зазнала 10,8 млрд грн чистих збитків, про це 26 січня повідомила прес-служба перевізника. За рік держава виділила “Укрзалізниці” 10 млрд грн для підтримки ліквідності та безперебійної роботи галузі. Цього року компанія очікує 20,2 млрд грн збитків – це пов’язано з великим соціальним навантаженням та обмеженням вантажоперевезень, зазначили у компанії.

контекст:

Prozorro працює з початку 2015 року. З 1 серпня 2016 року всі державні тендери, які перевищують порогові значення (від 200 тис. грн – для товарів та послуг та від 1,5 млн грн – для робіт), повинні проводитись через Prozorro.

Прийнята 30 грудня ухвала Кабінету Міністрів України №1495 тимчасово відмінило закупівельні аукціони на майданчику Prozorro через блекаути. За новими правилами електронних торгів виграє той, хто дасть найменшу ціну, заявляючи першу пропозицію.

Previous post Російська військова загроза для країн Балтії зростає – доповідь зовнішньої розвідки Естонії – новини України, Політика
Next post що було далі — Цікaвинки — tsn.ua