П’ять головних новин України та світу на 19:00 29 травня – новини України, Політика

1. НОЧЮ РОСІЯ АТАКОВАЛА УКРАЇНУ РАКЕТАМИ ТА ДРОНАМИ. Вночі РФ випустила Україною до 40 ракет Х-101 з Ту-95МС і 35 дронів. Було попадання у військовий об’єкт у Хмельницькій області. В Одесі спалахнув порт. (Детальніше)

2. ДНЕМ РОСІЯНИ УДАРИЛИ ПО КИЄВУ БАЛІСТИЧНИМИ І КРИЛАТИМИ РАКЕТАМИ. Близько 11:30 росіяни атакували Київ та область ракетами “Іскандер-М” та “Іскандер-К”. Усі їх збила ППО. Уламки впали на місто. (Детальніше)

3. БУДАНОВ В ВІДПОВІДЬ НА РАКЕТНУ АТАКУ РОСІЯН ЗАЯВИВ, ЩО ВОНИ ПОЖАЛЮЮТЬ ПРО ЦЕ. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов відреагував на атаку росіян балістичними ракетами в Україні. (Детальніше)

4. СИРСЬКИЙ ПІД БІЛОГОРІВКОЮ: ШВИДКО ПРИЙДЕ ЧАС АКТИВНИХ НАСТУПАЛЬНИХ ДІЙ. Командувач Сухопутними військами Олександр Сирський на Лиманському напрямі зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання у найбільш “гарячих точках” фронту, і повідомив, що “незабаром відбудуться активні наступальні дії”. (Детальніше)

5. РАДА ЗРОБИЛА 8 ТРАВНЯ ВИХІДНИМ ДНЕМ. Верховна Рада ухвалила закон, згідно з яким 8 травня відзначатиметься День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Цього дня буде вихідним. (Детальніше)

Читайте також текст дня: Зняти прапор над Кримом. Як і до чого готують Гвардію наступу

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ???? Андрій Костін: Єдність і солідарність міжнародної спільноти є ключами до відно…
Next post Конкурентні, але не без проблем: спостерігачі оцінили вибори в Туреччині