Україна напередодні дуже активної фази війни – ГУР – новини України, Політика

Україна напередодні дуже активної фази війни, яку розв’язала проти української держави Росія. Про це сказав речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі Freedom.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За словами Юсова, зараз росіяни продовжують наступальні дії, тому що посилюється міжнародна підтримка України, зокрема й оборонна.

“Скоро вже наступний Рамштайн, де будуть чергові новини про підтримку України. Тому частково мобілізованих, а також злочинців із Вагнера та інших так званих приватних військових компаній продовжують кидати на штурмові дії”, – сказав представник ГУР.

Він підкреслив, що Сили оборони, на відміну від окупантів, воюють вмінням, а не числом, тому втрати ворога набагато вищі, ніж українська армія.

“На жаль, є втрати і в нас”, – сказав Юсов.

Спікер ГУР запевнив, що майстерність та мотивація українських воїнів, плюс техніка та озброєння, як вітчизняні, так і допомога від міжнародних партнерів – це те, що зрештою зламає і перебіг цих наступальних дій.

“Ми знаходимося напередодні дуже активної фази. Лютий та березень – це будуть дуже активні дії”, – сказав Юсов.

Читайте також: Наступ неминуче: що готує російсько-українська війна у лютому

Наталія Медведєва

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Міжнародний олімпійський комітет погодився дотримуватися санкцій проти російських та білоруських спортсменів
Next post «Схеми» ідентифікували ватажків бригади «Дон», яка обстрілює місто з Кінбурнської коси