Ілона Гвоздьова тяжко занедужала: фото

Танцівниця негайно звернулася за допомогою до лікарів.

Хореографіня Ілона Гвоздьова зізналась, що стан її здоров’я значно погіршився. Тож, знаменитість вирішила негайно звернутися за консультацією до лікарів.

Як зізналася в Instagram-stories зірка, вона одразу здала необхідні аналізи, зробила доплегографію судин шиї та голови та проконсультувалася із невропатологом. Такі заходи були необхідні задля того, аби призначити Ілоні лікування. Стан Гвоздьової щогодини погіршувався і необхідно було негайно діяти.

Ілона Гвоздьова в лікарні / Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

“Такого в мене ще ніколи не було. З кожною годиною мій стан погіршувався, почало віддавати в щелепу, ліве вухо та грудину – це жесть. І дякувати Богу, що спочатку пішла на обстеження, а не до масажиста. Бо такої б біди наробила”, – поділилася Ілона.

Ілона Гвоздьова в лікарні / Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Танцівниця зізналась, що в неї протяг м’язів спини. Біль хореографині настільки сильний, що вона такого ще ніколи не відчувала. Наразі Ілона лікується.

“Протяг м’язів спини – це реально дуже боляче. Чесно кажучи, таке у мене вперше. За всю мою творчу кар’єру, скільки я працювала, такого болю в спині, вже і в щелепі, вухах і в потилиці, я не відчувала ніколи. Дуже добре, що я спочатку пішла на діагностику, консультацію, а вже потім треба призначати лікування і лікуватися. І в жодному разі не можна робити масажі, поки незрозуміло, що відбувається зі спиною”, – наголосила Ілона.

Ілона Гвоздьова в лікарні / Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, днями хореографиня поскаржилася на проблеми зі здоров’ям. Танцівниця відчувала поколювання в ключиці, через що вона не могла нормально поворухнути лівою рукою. Утім, з часом стан знаменитості погіршився.

Читайте також:

Previous post Німеччина готує рішення щодо танків Leopard, незабаром його оголосять – міністр оборони
Next post Німецький концерн Rheinmetall може поставити Україні 139 танків Leopard різних модифікацій – новини на УНН