Компанія Razer представила комп’ютерну мишу – вагою всього 49 грамів – новини на УНН

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Viper Mini Signature Edition – найлегша ігрова миша в лінійці компанії Razer. Її вага складає 49 грамів. Це на 16% менше за попередній рекордсмен — фірмову модель Viper V2 Pro. Про це повідомляє УНН з посиланням на Engadget.

Подробиці

У миші використаний екзоскелет з магнієвого сплаву з напівстатевою внутрішньою частиною.

“Ми хотіли вийти за рамки традиційного стільникового дизайну. Для цього потрібен був матеріал із винятковим співвідношенням міцності та ваги”, – підкреслив керівник відділу дизайну Razer Чарлі Болтон.

За його словами, після оцінки пластику, вуглецевого волокна та титану, зрештою було обрано магнієвий сплав за його “виключні властивості”.

Як заявили в Razer, миша використовує найшвидшу бездротову технологію і буде однією з найефективніших бездротових мишей. Заряду батареї вистачає для роботи до 60 годин, вона може повністю зарядитись менш ніж за 90 хвилин.

Відомо, що миша буде доступна для покупки з 11 лютого. Вартість екземпляра становитиме 280 доларів США.

довідка

Razer – американська компанія, яка займається розробкою та створенням професійного ігрового обладнання. В її асортименті миші, килимки для миші, клавіатури, навушники, аксесуари периферії, сумки для ноутбуків та інші продукти.

Нагадаємо

Китайські дослідники створили систему штучного інтелекту, яка прогнозує рух океанських течій.

Previous post Влада Яму розкритикували за фото на пляжі Малібу: фото
Next post оригінальні привітання з іменинами у віршах, листівках і картинках — Укрaїнa — tsn.ua