44-річна Ребел Уілсон зізналася, що втратила цноту в 35 років

За словами 44-річної актриси, раніше вона і сама стикалася з тиском з боку суспільства, коли йшлося про втрату цноти. Іноді їй доводилося виходити з кімнати, щоб уникнути обговорення цієї теми. Вілсон наголосила, що молоді люди не повинні погоджуватися на перший сексуальний контакт, якщо не готові до цього.

Актриса додала, що “вони можуть почекати, доки будуть готові, або почекати, доки стануть трохи зрілішими”.

Редакція таблоїду зазначає, що про цей факт своєї біографії Вілсон також розповіла в автобіографічній книзі Rebel Rising, яка з'явиться у продажу 2 квітня.

Контекст

Вілсон народилася 1980 року в Австралії. 2011 року вона знялася в американському фільмі “Подружки нареченої”. У 2019 році на екрани вийшов фільм “Відчайдушні шахрайки”, в якому Вілсон зіграла одну з головних ролей – аферистку Пенні.

Влітку 2022 року Вілсон заявила, що полягає у відносинах з американським дизайнером Рамоною Агрумою. У жовтні того ж року актриса повідомила, що стала матір'ю – дочка Ройс Ліліан з'явилася на світ від сурогатної матері.

До роману з Агрумою Вілсон зустрічалася з американським мільярдером Джейкобом Бушем. Видання People з посиланням на джерела в оточенні пари писало, що Вілсон і Буш познайомилася ще в 2019 році, а в лютому 2021 стало відомо, що вони розлучилися.

У 2012 році актриса полягала у стосунках із британським гумористом Меттом Лукасом. Пара розлучилася у 2015 році. У 2007 році The Independent та The Daily Mail помістили його на восьме місце у списку 100 найвпливовіших геїв та лесбіянок Великобританії.

Previous post Оборона Німеччини: прискорять закупівлю зброї – новини LB.ua
Next post Джипінг у заповідниках України можуть заборонити – новини LB.ua