“Він не цінує добрих стосунків”. Коханка Налчаджіоглу накинулася на нього з докорами і обдурила. ЗМІ пишуть, що вона не була твереза

Незабаром після публікації вона видалила ролик, але передплатники зберегли його та передали до редакції українського видання Oboz.ua. У публікації наголошується, що відео було доступне в мережі близько 10 хвилин і з'явилося у мережі 26 березня приблизно о 23.00.

ТСН, коментуючи ролик, зазначає, що, ймовірно, коханка Налчаджіоглу в момент запису відео “була засмучена і не в тверезому стані”.

На початку ролика Анастасія Foxy наголосила, що це не перша її спроба записати подібне звернення, але довести справу до кінця їй заважає Налчаджіоглу.

“Але, це я записую не перше відео, тому що не можу порозумітися. Тому що ти мені заважаєш це пояснити, – звернулася вона до бойфренда. – Ніхто не має права чіпати мою дитину. Це раз”.

“Що ти кажеш, Настя, Навіщо ти займаєшся цією х…рней”, – обурено перебив її Налчаджіоглу.

“Якщо тобі пох…й на твоїх дітей, то у мене він один, і я в нього одна. Мені не пох…й. Загалом, ви, суки, не має права чіпати мою дитину”, – продовжила вона на камеру.

“Хто чіпає?” – спокійно уточнив Налчаджіоглу.

“І ви всі йдете нах…й. І ти теж, не чіпай ні мене, ні мою дитину. Тому що в мене крім мене ніхто не може захистити. Ясно?” – Звернулася до нього блогер.

“Так”, – погодився Налчаджіоглу.

“Мій молодик сказав, що я його принижую, хоча я його захищала в будь-якій ситуації. Але він не цінує, люди, хороші стосунки. Мені нах…й не потрібні твої публічні стосунки. Я не можу бути твоєю, тому що ти надто шлюхуватий для мене, – резюмувала вона. – Усім світ”.

28 березня коханка бізнесмена розмістила ролик, у якому знято в ліжку.

“Малюку, я твоя”, – підписала вона відео.

Налчаджіоглу лайкнув цей ролик.




Контекст

Анастасія Foxy та Налчаджіоглу повідомили про свій роман напередодні Нового року, розмістивши в мережі перше спільне фото. Незабаром Налчаджіоглу розповів, що розлучився зі своєю другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус, але наголосив, що його нова обраниця не є причиною цього розлучення.

Реус на початку лютого спростувала заяву чоловіка, заявивши, що вони, як і раніше, перебувають у шлюбі, незважаючи на те, що в жовтні 2023 року вона з'їхала з дому Налчаджіоглу.

Новій обраниці Налчаджіоглу 28 років. Дівчина називає себе творчою особистістю та підробляє моделлю. Від попередніх стосунків у неї є син. За словами коханки бізнесмена, вони познайомилися на одному із заходів і одразу відчули спорідненість душ.

Previous post Насірову зменшили заставу на 5 мільйонів – новини LB.ua
Next post Шмигаль прибув до Польщі на переговори із Туском. Варшава не очікує від зустрічі прориву | новини України