“Це буде захоплюючим досвідом”. Організатори “Євробачення 2023” шукають волонтерів зі знанням української мови та культури

“Волонтери потрібні на різні періоди часу, починаючи з вівторка, 25 квітня, і закінчуючи понеділком, 15 травня, йдеться у повідомленні. Це буде захоплюючим досвідом.

Волонтери скануватимуть квитки на заходи, зустрічатимуть відвідувачів, а також проводитимуть артистів за лаштунки в Євроселу.

Стати волонтером можуть люди, яким виповнилось 18 років. При цьому вони повинні бути доброзичливими, добре знати місцевість і бажано говорити ще однією мовою, крім англійської.

“Мета полягає в тому, щоб створити різноманітну та інклюзивну волонтерську команду, що складається з місцевих волонтерів та волонтерів зі знанням української мови та культури. Зверніть увагу, що волонтерам, які перебувають за межами Великобританії, для участі потрібна робоча віза. йдеться на сайті конкурсу.

Подати заявку можна на сайті Culture Liverpool.

контекст:

“Євробачення 2023” відбудеться в Ліверпулі (Великобританія) від імені України, представники якої – український гурт Kalush Orchestra – посіли перше місце на “Євробаченні 2022” у Турині (Італія). 17 червня Європейський союз мовлення заявив, що конкурс не може бути проведений в Україні, оскільки в країні триває війна.

Участь у півфіналах візьмуть представники 31 країни. Україну представлятиме український гурт Tvorchi c піснею Heart of Steel.

Два півфінали пройдуть 9-го та 11 травня, а фінал конкурсу заплановано на 13 травня. За підсумками півфіналів буде відібрано по 10 фіналістів. Вони виступлять у фіналі конкурсу разом із учасником з України та представниками “великої п’ятірки” (Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція – головні спонсори “Євробачення”, представники цих країн виходять у фінал автоматично).

Слоганом конкурсу є фраза United By Music, а логотип є електрокардіограмою із сердець жовтого, блакитного, синього та рожевого кольорів.

2 лютого організатори конкурсу показали, як виглядатиме сцена. За словами художника-постановника конкурсу Хуліо Хімеде, під час побудови сценографії він зосередився на культурних аспектах та подібності між Україною, Великобританією та Ліверпулем “прот музики, танцю та мистецтва до архітектури та поезії”.

Previous post Росія може готувати нову хвилю пусків іранських дронів – Гуменюк
Next post Віталій Портников: Захід. Помилки та висновки