Кубракова призначили віце-прем'єром – міністром інфраструктури і регіонального розвитку

Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури і призначила його на посаду віце-прем’єр-міністра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це повідомив у Telegram нардеп Ярослав Железняк.

За словами Железняка, за звільнення Кубракова з посади міністра інфраструктури проголосували 242 нардепи, за призначення віце-прем’єром – 263.

Олександр Кубраков
фото: telegram Железняка

Так, за призначення проголосували 200 нардепів від “Слуги народу”, 13 – від “Платформи за життя та мир”, 9 – від “За майбутнє”, від “Довіри” – 15, “Відновлення України” – 10, позафракційні – 10, “Голос” – 6. “Батьківщина” і “ЄС” – 0.

Перед цим у Верховну Раду внесли подання на призначення Олександра Кубракова на посаду віце-прем’єр-міністра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Також у Раді перед цим зареєстрували проєкт постанови про звільнення Кубракова з посади міністра інфрастрруктури.

Нагадаємо:

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков написав заяву про звільнення – очікується, що він стане віце-прем’єром, який буде відповідати за інфраструктуру та регіональний розвиток.

Раніше УП писала, що Міністерство розвитку громад та територій України можуть об‘єднати із Міністерством інфраструктури.

Економічна правда

Previous post Біатлон. Жіноча збірна України провалила естафету в Контіолахті
Next post ЄК пропонує встановити ліміт цін на нафту РФ на рівні $60 – ЗМІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *