За підтримки Олександра Доровського і фармкомпанії “Здоров’я” діти Харкова безплатно відвідують заняття з арттерапії

Фармкомпанія “Здоров’я” акцентує увагу всього суспільства на проблемі реабілітації дітей, що постраждали внаслідок війни

Фармкомпанія “Здоров’я” у межах своєї корпоративно-соціальної відповідальності фінансує заняття для відновлення ментального та психологічного здоров’я малечі з прифронтового регіону. Компанія стала партнером Арт-центру Zelo, чиї професійні митці та фасилітатори організовують різноманітні заняття для дітлахів і дорослих.

Арт-центр Zelo об’єднує велику кількість митців, які займаються з дітьми співами, танцями, акторською грою, різними прикладними видами мистецтва. Також є заняття з йоги, кікбоксингу, комп’ютерної та фінансової грамотності, студія циркової майстерності.

За підтримки фармкомпанії “Здоров’я” у липні для дітей Харкова Арт-центр Zelo проводить курс “Глина”. Навчають дітей досвідчені митці з громадської організації “Художників “Пектораль”. Заняття проходять щосереди з 15 до 18 години за адресою м. Харків, просп. Перемоги, 65г. Для відвідування потрібна попередньо зареєструватися (лінк на форму можна знайти на Фб-сторінці Арт-центру Zelo).

На заняттях “Глина” діти вчаться працювати з пластичним матеріалом. Ліпка має заспокійливий ефект, допомагає боротися зі страхами, а також розвиває моторику та фантазію. Це заняття не вимагає довгої підготовки, базовими навичками можуть досить швидко оволодіти діти будь-якого віку. Сама по собі глина дуже м’який та піддатливий матеріал, що легко приймає форму, а ще дарує нові незвичні тактильні відчуття.

Є у майстерні й гончарний круг. Учням дуже подобається сам процес взаємодії з механізмом та вчителем. На заняттях діти вчаться як працювати за завданням вчителя, так і вільно втілювати у глині власні фантазії.

Фармкомпанія “Здоров’я” акцентує увагу всього суспільства на проблемі реабілітації дітей, що постраждали внаслідок війни. Вони потребують м’якої допомоги, потрібен час та кропітка робота, щоб навчити їх знову довіряти, радіти, ставити перед собою цілі й досягати бажаного.

— Наша компанія щодня працює, щоб скоріше настала наша перемога. Ми постійно на зв’язку з військовими: допомагаємо їм ліками, дронами, різними засобами. А також дбаємо про тих, хто постраждав від війни і зараз найбільше потребує підтримки — це діти. Наше завдання — захищати майбутнє та зберегти потенціал нашої країни, — зазначає Олександр Доровський, голова наглядової ради фармацевтичної компанії “Здоров’я”.

Значок інформації

Важливо:
будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.

Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.

Previous post Рада затвердила створення парку-пам’ятника у “Межигір’ї”, де була резиденція Януковича
Next post Кібератаки як воєнні злочини: огляд моніторингу дотримання цифрових прав українців